За Нас

За Нас

YEPP.BG E :

Eдинственият консултант недвижими имоти на пазара в България, който предлага инотвативна услуга – от закупуването на имота до обзавеждането до ключ. Вече не е необходимо да се лутате, при нас ще намерите всичко на едно място.

Гарантираме ви надеждност на услугите и професионално отношение, зад които стоят години опит в строителството, проджект мениджмънта, продажбите на имоти и довършителните работи.  Ние не сме брокер на недвижими имоти,  ние сме вашият партньор при покупката на жилище.

имаме над

10

Години

Опит

ПРАВНА И ТЕХНИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ

Освен това, може да разчитате на правна и техническа консултация от наша страна. Ние извършваме проверка на документите и техническо обследване на имота.

ЦЕНИМ ВАШЕТО ВРЕМЕ
КРАЙ НА БЕЗМИСЛЕНИТЕ ОГЛЕДИ

Задавате точни и ясни критерии на търсене, а ние ви предлагаме само конкретни оферти, изцяло отговарящи на вашите изисквания, с най-добрите цени на пазара. По този начин ви спестяваме време и не се налага да извършвате много на брой безмислени огледи.

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМОТА

За разлика от всички брокери на пазара, ние знаем какво търсите и можем да ви го предложим. При огледа с нас, вие получавате пълната информация за проекта, вложените материали и особеностите на имота. Гарантираме прозрачност на информацията.

ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ​

Освен това, може да разчитате на правна и техническа консултация от наша страна. Ние извършваме проверка на документите и техническо обследване на имота.

0% ТАКСА ПРИ ПОКУПКА НА ИМОТ

Не дължите комисионна при сключване на сделка. При нас няма скрити такси.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

След като придобиете желания имот, ще ви предоставим възможност за интериорен дизайн и довършителни работи, както и материали на най-добри цени.

По този начин, вие получавате пълната гама от услуги по сделката за вашия имот.
Гарантираме вашатасигурност и спокойствие, и надеждност на инвестицията.
0
Отдадени имоти под наем
0
Продадени имота
0
Доволни клиенти